RUKA TALVI

Tässä muutamia esimerkkejä Ruka-Kuusamo alueen talviohjelmista.

Yksittäisille asiakkaillemme mainitut aktiviteetit ovat varattavissa ainoastaan Lapin Matkapaketin tai majoitusvarauksen yhteydessä.

Ryhmävarauksina (min. 6 aikuista ) ohjelmapalvelut ovat varattavissa myös ilman Lapin Matka tai majoitusvarausta

Valmismatka tuotteemme alla olevista linkeistä

TALVIMATKAT 

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100

 
MOOTTORIKELKKASAFARI LENNOLTA
Koneen laskeuduttua pukeudumme lämpimiin ajovarusteisiin ja ajoreittimme suuntautuu kohti lumisia metsiä ja jäälakeuksia. Matkan aikana pysähdymme ihailemaan talvisia maisemia reitin varrelle. Valintanne mukaan safari päättyy Rukalle Safarikeskukseen, majoitustiloihimme tai Iisakki Villageen ruokailemaan ja saunomaan. Ajomatka 40 – 45 km, vaativuus keskitasoa. Ohjelman kesto noin 3 h.

REVONTULIA ETSIMÄSSÄ
Pimeän laskeuduttua kelkkajono katoaa valonauhana hiljaiseen huurremetsään. Yön hetkinä voimme nähdä revontulten leikkiä taivaan kannella. Matkan aikana nautimme herkullisen illallisen kodassa nuotion loisteessa. Ajomatka noin 40 km vaativuuden ollessa keskitasoa. Ohjelman kesto on noin 4 tuntia.


SAFARILTA SAUNALLE
Leppoisaa moottorikelkkailua keskellä lumisia maisemia. Talven tuulet ja tuiskut saattelevat matkaajia kohti saunan rentouttavia lämpöjä. Perinteikkäät saunat ovat oivallisia paikkoja safarin jälkilöylyille. Testaa rohkeutesi myös arktisissa avannoissamme. Katso saunojen kuvaukset lisäohjelmista. Moottorikelkkailun kesto on noin 2 tuntia ja ajomatka noin 25 km. Lämmin sauna kruunaa päivän!

KALAREISSU
Siirrymme autolla kauniille erämaajärvelle, jossa paikan isäntä ja emäntä toivottavat meidät tervetulleiksi. Kokeilemme talvinuottausta ja perinteistä pilkkimistä samalla kun kuulemme paikallisten kalaperinteiden historiasta ja kehityksestä. Vierailun päätteeksi nautimme emännän loihtimat eväät ja kahvit. Mahdollinen kalasaalis voidaan myös nauttia tulien äärellä. Kesto 3 - 4 tuntia.


HUSKY EXPRESS
Matkaamme moottorikelkoilla vaihtelevissa maastoissa koirien luo. Tutustumme seurallisiin huskyihin ja koirien ohjaajat kertovat niiden arkipäivästä. Ajo-ohjeiden jälkeen ajamme koiravaljakolla 5 kilometrin mittaisen matkan talvisessa luonnossa (2 henkilöä / reki) ja nautimme nokipannukahvit kodassa. Huskyajelun jälkeen ajamme kelkoilla takaisin Rukalle. Ajomatka kelkoilla on noin 45 kilometriä ohjelman keston ollessa noin 4 tuntia. Vaativuus keskitasoa.

KAIRASAFARI
Kelkkareittimme kulkee yli jylhien vaarojen ja läpi kapeiden kurujen kohti lepopaikkaa, jossa nautimme lappilaistyylisen lounaan. Virkistävän tauon jälkeen reittimme jatkuu läpi metsien.
Tarkkaavainen kulkija näkee luonnossa merkkejä monista metsän eläimistä. Kesto 6 tuntia.

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA