JOULUISET ELÄMYKSET

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100

Yksittäisille asiakkaillemme mainitut aktiviteetit ovat varattavissa ainoastaan Lapin Matkapaketin tai majoituksen yhteydessä.

Ryhmävarauksina (min. 6 aikuista ) ohjelmapalvelut ovat varattavissa myös ilman majoitusvarausta.

 

JOULUISET OHJELMAT

 
JOULUKKA
Joulukka, Joulun taikaa huokuva elämyskeskus noin 20 min ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta: Täältä löydät luonnon ja hiljaisuuden keskeltä Joulupukin oman salaisen komentokeskuksen.
Joulu kolkuttelee ovella ja Joulukan väki kutsuu Teidät tutustumaan tonttujen tarkimmin varjeltuun salaisuuteen, Joulukkaan. Tontut tutustuttavat Teidät Joulukan perinteisiin ja tarjoavat teille lappilaisia makuelämyksiä: Metsäisen seikkailun lomassa pääsette itse kokeilemaan muun muassa sitä, miten jää muotoutuu lasiksi, nauttimaan Lapin antoisista kalasaaliista ja metsän antimista Lappasten muodossa. Saatatte jopa päästä kurkistamaan Joulupukin Salaiseen Komentokeskukseen, jossa tontut voivat mitata ryhmänne kiltteyden tason. Illan kruunaa herkullinen kolmen ruokalajin illallinen. Onnistuneeseen iltaan tarvitsette ainoastaan ripauksen nokkeluutta ja luovuutta sekä aimo annoksen leikkimielisyyttä.


TAPAAMINEN JOULUPUKIN KANSSA
Haluaisitko järjestää jotain erityistä perheellesi tai ryhmällesi? Joulupukki haluaa joskus vetäytyä rauhaan salaiseen paikkaansa metsän keskelle, Joulukkaan.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua Petteri Punakuonon ja hänen ystäviensä johdolla tähän erityiseen paikkaan. Jos pidät sydämesi avoimena joulun salaisuuksille, löydät Joulupukin ja pääset tapaamaan häntä yksityisesti. Kesto: noin 1 h Ryhmän minimi koko: 4 henkilöä.

SATUPOLKU
Tontut johdattavat sinut Professori Tontun mökille, jossa hän melko varmasti on jouluisilla nokkaunilla. Kun olet tonttujen kanssa saanut Professorin hereille, hän vie sinut jouluiselle Satupolulle. Koskaan ei voi tietää, mitä metsän siimeksessä piilee… Jos katsot oikein tarkkaan, voit nähdä metsän eläimiä tai tavata jopa itse Joulupukin! Seikkailun jälkeen on aika nauttia Joulupukin muorin valmistamaa herkullista puuroa tunnelmallisessa kodassa. Kesto: noin 1,5 h Ryhmän minimi koko: 10 henkilöä.


JOULUKAN UNELMA
Tervetuloa haaveiden metsään! Yhdessä tontun johdolla lähdette herättelemään Professori Tonttua, joka kiireiden uuvuttamana on hyvin todennäköisesti syvässä unessa pienen
pienessä mökissään. Kun olette yhdessä keksineet keinon hänen herättämisekseen, Professori Tonttu johdattaa teidät Satupolulle. Satupolulla kulkee metsän siimeksessä kauniiden maisemien keskellä ja polulla riittää monenmoista ihmeteltävää. Joulukassa on yksi tonttujen parhaiten varjelluista salaisuuksista: Joulupukin Salainen Komentokeskus. Mikäli olette käyttäytyneet todella hyvin, pääsette kurkistamaan sinne. Komentokeskuksessa tonttujen jouluvalmistelut ovat jo täydessä vauhdissa. Ja tietysti, tapaatte myös itse Joulupukin.


PEIKKOKOULU
Peikot ovat löytäneet tiensä Joulukkaan ja päättäneet opettaa tontuille hieman heidän tapojaan ikioman peikkokoulun merkeissä. Mutta mitä ihmettä siellä oikein opetetaan???
Tumppi-peikon mukaan yksi peikkojen tärkeimmistä tehtävistä on näyttää niin peikkomaisen kammottavalta, kuin mahdollista, välillä mahtavasti karjahtaen. Myös hännän pyöritys täytyy hallita. Peikkosiisteyden ZYX (Peikkojen Aapinen) on vähän nurin-kurinen ja voitkin itse verrata sitä ihmisten tapoihin. Peikot kutsuvat siis sinutkin osallistumaan Peikkokouluun ja ohjastavat sinut läpi hauskan koulutunnin. Jotta masusi ei pääse kurnimaan, tonttumme tarjoavat peikkojen herkkuruokaa, pannukakkuja.

POHJOISEN TAIVAAN ALLA
Joulukan tonttu, tuo nimenomainen, yli 200-vuotias, suippokorvainen ja pystynenäinen toivottaa teidät tervetulleeksi Joulukkaan. Tonttu johdattaa teidät kynttilöin valaistua polkua pitkin laavulle, jossa voitte nauttia lämpöistä mehua sekä makkaraa tulen äärellä. Pohjoisen taivas on talviyönä kaunis tähtien loistaessa, mutta kaiken kruunaavat Revontulet. Tonttu kertoo teille tarinoita revontulista ja mikäli olette oikein onnekkaita, saatatte nähdä niiden tanssivan taivaalla. Joulupukki liittyy seuraanne laavulle ja voitte jakaa ikimuistoisen hetken yhdessä.

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA