JOULUN TAIKAA

Rovaniemellä voit nauttia joulusta ympäri vuoden. Alta löydät muutamia esimerkkejä joulu aiheisista kohteistamme.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme:

info@lappipro.com tai 016-365100

 
SANTA PARK
Rovaniemellä Napapiirin tuntumassa sijaitsee Joulupukin oma kotiluola, jossa riittää vilinää ja vilskettä ympäri vuoden. Lämminhenkisen luolan sisään kuljetaan läpi hämyisen käytävän, jonka päässä vierailijoita odottavat monet upeat elämykset. Niin lapset kuin aikuisetkin haluavat tietysti tavata itse Joulupukin hänen omassa toimistossaan, jossa kaikkien rakastama kuuraparta ottaa heidät lämmöllä vastaan. Joulupukki ei ole kuitenkaan ainoa Korvatunturin asukas, jonka Santa Parkissa voi tavata, sillä luolan sokkelot täyttyvät myös iloisten tonttujen reippaista puuhista. Kaiken kaikkiaan Santa Park on kokonaisvaltainen jouluinen elämysluola, joka tarjoaa eksoottiset, Lappi-henkiset puitteet tunnelmalliseen ja mieltä lämmittävään vierailuun.

JOULUPUKIN PAJAKYLÄ
Tapaa Joulupukki vuoden jokaisena päivänä ja ylitä maaginen Napapiiri. Lähetä ystävällesi postia Napapiirin erikoisleimalla, tee ostoksia lukuisissa lahjatavarakaupoissa sekä verstaspuodeissa ja nauti elämyksistä monissa eri ohjelmissa

JOULUPUKIN KAMMARI – TERVETULOA SATUMAAILMAAN
Joulupukin Kammarissa pystyt toteuttamaan vastavierailusi Joulupukin luo. Tapaa Joulupukki vaikka joka päivä!
Reitillä tapaamiseen tutustut tarinoihin, salaisuuksiin ja esineisiin, jotka kertovat Joulupukin työstä, harrastuksista ja elämäntavasta.
Joulupukki on tavattavissa maksutta joka päivä, ympäri vuoden.

JOULUPUKIN PÄÄPOSTI
Joulupukin Pääpostissa tapahtuu vuoden ympäri. Arviolta 700 000 Joulupukille osoitettua lähetystä saapuu vuosittain yli 150 maasta, ja myös Joulupukin tervehdykset lapsille ympäri maailmaa postitetaan täältä. Joulupukin Pääpostilla kaikki lähetykset leimataan omalla erikoisleimalla, ja täältä voi lähettää postia jouluksi ympäri vuoden!

JOULUNÄYTTELY
Joulupukin Pajakylässä, uudessa Joulutalossa toimii Joulunäyttely. Näyttely esittelee niin tämän päivän joulutapoja kuin kotimaisia ja ulkomaalaisia satoja vuosia vanhoja jouluperinteitä.
Lähes 400 neliömetrin näyttely käsittää kolme kiehtovaa osiota:  Suomalainen joulu, jouluperinteet ja Lapin Joulupukki, Tärkeimmät jouluperinteet ympäri maailmaa, Tonttujen lelupaja.

JOULUKKA
Metsän siimeksessä pilkahtaa valoa. Jos kuuntelet oikein tarkkaan, voit kuulla pienen pieniä askeleita. Hetken kuluttua huomaat puun takaa kurkistelevan tontun.
Hän viittoo sinua mukaansa esitelläkseen sinulle joulupukin tarkimpaan varjellun salaisuuden, joulun satumaan, Joulukan.


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA