RUKA HOTELLIT

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com 

 
RANTASIPI RUKAHOVI
Rantasipi Rukahovissa asut viihtyisästi hotellissa aivan Rukan sydämessä, lähellä kaikkea.
Huoneet: huoneita yhteensä 180, 2 hengen huoneita 163, Superior-panorama -huoneita 8, Sviittejä 17, Huoneita suihkulla 178, lisävuodemahdollisuus, Lastensänkyjä 0-2 -vuotiaille.
Huoneissa: TV (13 kanavaa), maksullinen elokuvakanava, hiustenkuivain, minibaari 105 huoneessa. Kaikissa huoneissa vaatteiden kuivauskaappi.
Muuta: 3 saunaa, hissi, lasten leikkihuone, silityshuone. Viihtyisä ruokaravintola hotelliaulan läheisyydessä, jossa tarjoillaan myös hotellivieraiden aamiainen. Lounas ja päivällisaikaan herkkuja à la carte listalta moneen makuun ja hintaluokkaan. Video- ja leikkinurkkaus perheen pienimmille. Asiakaspaikkoja 220. Tanssiravintola Rukahovi, Karhubaari ja Tellu Night yökerho.

 
HOLIDAY CLUB KUUSAMO
Holiday Club Kuusamon Tropiikki on monipuolinen hemmottelukeidas Rukan ja Kuusamon välimaastossa hyvien ulkoilumaastojen äärellä, luonnonkauniilla Petäjälammen rannalla. Hotellista löytyy runsaasti tasokkaita majoitusvaihtoehtoja ravintola- ja kylpyläpalveluineen.
Holiday Club Kuusamon Tropiikin hotellissa on 125 huonetta; Standard-huoneita on 60 ja tilavampia superior-huoneita 63. Kaikissa huoneissa on tv-viihdekeskus satelliittikanavineen, minibaari ja laajakaistayhteys. Huoneiden varustukseen kuuluvat pyyhkeet, kylpytakit ja hiustenkuivaaja. Superior-huoneissa on myös silitysvälineet ja sviiteissä oma sauna. Sauna- ja allasosaston käyttö kuuluu hotellihuoneen hintaan.