RAVINTOLAT


Ravintoloita ja jääravintoloita metsän keskellä. Hyvä ruoka ja juoma kruunaa tapahtumarikkaan päivän.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100

ROVANIEMI

 lapland pro
JOULUKKA tilausravintola, sijaitsee metsän siimeksessä noin 20km kaupungista.
Käy makumatkalle kauniin Lappilaisen luonnon ympäröimänä, metsäisen seikkailun lomassa pääsette itse kokeilemaan muun muassa sitä, miten jää muotoutuu lasiksi, nauttimaan Lapin antoisista kalasaaliista ja metsän antimista Lappasten muodossa. Saatatte jopa päästä kurkistamaan Joulupukin Salaiseen Komentokeskukseen, jossa tontut voivat mitata ryhmänne kiltteyden tason. Illan kruunaa herkullinen kolmen ruokalajin illallinen.

 lapland pro
LUMIMAA
Tunnelmallinen ravintola joka on tehty lumesta ja jäästä, taatusti omaleimainen elämys vieraillenne.
Vietä ikimuistettava ilta Lumimaan Nauti herkullisesti höyryävää kuumaa keittoa, Lapin eksoottisia ruokia tai jännittäviä makuelämyksiä Lumimaan omalta ruokalistalta.

 
METSÄKARTANO
Napapiirillä sijaitseva Metsäkartano on upeasti restauroitu, pitkän historian omaava tilausravintola, joka muuntuu helposti erityyppisten- ja kokoisten tilaisuuksien juhlavaksi pitopaikaksi. Entinen metsäpatruunan koti on tunnelmaltaan tarpeen mukaan intiimi tai arvokas.

 
NILI
Sijaitsee Rovaniemen keskustassa, sisutettu Lapin luontoon liittyvillä materiaaleilla mm. keloa ja poronnahkaa. Keittiön kulmakivet ovat puhtaat Lappilaiset ja Suomalaiset raaka-aineet. Ravintolassa on aito Lappilainen tunnelma.


POROPIRTTI
Yli satavuotiaiden hirsien patina, iso takka, Lappi-henkiset elämykset ja hyvä ruoka - Poropirtissä on kaikki ainekset hauskaan iltaan.
Unohtumatonta Lapin matkaa juhlitaan napapiirin ylitysseremonialla. Talvisaikaan voit tutustua Poropirtillä myös poroihin ja suorittaa poronajokortin.

 
SANTAMUS tilausravintola
Oikeaa Lapin taikaa, mystinen Santamus.
Kultahipun muotoinen 33 kulmainen rakennus pitää sisällään puitteet kokouksiin, Gourmet tason illallisiin, hyvinvointiin sekä ohjelmallisiin iltamiin.
Häkellyttävän monipuolinen ympäristö yhdessä lappilaisen gourmet-keittiön ja hyvin palveluiden kanssa tarjoaa vaikuttavat puitteet niin pienille kuin suurillekin incentive- tai vapaa-ajanmatkailijaryhmille, aina 150 henkilöön asti. Santamus palvelee vain yhtä ryhmää kerrallaan. Koe unohtumaton, täysin toiveidesi mukainen ilta.


SANTA PARK
Rovaniemellä Napapiirin tuntumassa sijaitsee Joulupukin oma kotiluola, jossa riittää vilinää ja vilskettä ympäri vuoden. Lämminhenkisen luolan sisään kuljetaan läpi hämyisen käytävän, jonka päässä vierailijoita odottavat monet upeat elämykset.
Taatusti erilainen ja mieleenpainuva ympäristö Juhlaillalisten ja Get Together Partyjen pitopaikkana. Yllätä asiakkaasi tai henkilökuntasi!

LEVI

KAMMI Levin keskustassa
Levin perinteikäs tunnelmallinen Saamen Kammi ravintola kutsuu illastamaan ja kuuntelemaan Joiku esitystä ruokailun lomassa. Tarjolla on perinteisiä lappilaisia herkkuja elävän tulen äärelle katettuna.


RIIHI
Kodikkaassa Riihessä on 50 asiakaspaikkaa, menusta löytyy Lapin perinteiset ja uudet herkut.
Ennen ruokailua voi vaikka saunoa ja pulahtaa avantoon.


TAIVAS
Sisustukseltaan intiimi kaunis ravintola Hotelli Hullu Poron huipulla, täältä löytyvät niin hyvät ruuat kuin rauhallinen tunnelmakin. Taivaallisia makuja, tähtien tuiketta ja Lapin mystiikkaa.

SAARISELKÄ

KAAMOSKAMMI
Valtavista hirsistä rakennettu Kaamoskammissa voit antaa ajan pysähtyä ja käpertyä kuuntelemaan tunturien kuiskintaa. Keskellä loimottavalla avotulella valmistuu ruoka Lapin puhtaista aineksista.

KOTA
Korkeatasoinen, lattialämmitteinen kota, joka tarjoaa 15-50 hengen ryhmille tunnelmallisen paikan ohjelmalliseen illanviettoon ja ruokailuun.

RUKA


HONKAKOTA
Hongasta rakennetussa tunnelmallisessa kodassa vietät ikimuistoiset yksityistilaisuudet takkatulen loisteessa. Illanviettoon mahtuu jopa 50 henkilöä.


IISAKIN TALO
Iisakin Talo on yksi Iisakki Villagen päärakennuksista. Isoon pirttiin mahtuu ruokailemaan jopa 50 henkilön ryhmä.
Iisakin Talo on ihanteellinen paikka myös sukukokouksille ja muille sukujuhlille sekä pienille häille ja pikkujouluille!


KONTIOLUOLA
Kontioluola on kauniin vanhan kuusikon keskellä, seitsemän kilometrin päässä Rukalta sijaitseva maanalainen metsäravintola.
Ikiaikainen tunnelma, suuri tulisija, kynttilät ja hiljaa soiva hämyinen musiikki luovat kodikkaat ja samalla myöskin arvokkaat puitteet mukavalle illanvietolle.


VANHA KARHU
Kynttilöiden loisteessa syntyy metsien ja vesien herkkuja sekä päätös tulla uudestaan. Elä herroiksi hovisi kanssa vanhaa linnaa muistuttavassa Vanhassa Karhussa.
Aulabaarin ikkunoista avautuva tunturimaisema ja himmeä valaistus saavat teidät viihtymään myös ruokailun jälkeen. Ravintolapaikkoja Vanhassa Karhussa on yhteensä 120 hengelle.

Tässä muutamia kohteitamme, kysy lisää:

info@lappipro.com tai 016-365100

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA