RUKA

Muutamia esimerkkejä suosituista ohjelmista ryhmille. Toteutamme ryhmällenne toiveidenne mukaisen ohjelmakokonaisuuden.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100

 

lapland pro  lapland pro  lapland pro
RAJARETKI
Moottorikelkkasafari Venäjän rajalle. Matkaamme kelkoilla lännestä itään, Kuntivaaraan, jonka rinteet ja huippu ovat tykkypuiden peittämää lumitaidetta. Erilainen kokemus on nousta yli 480 metrin korkeuteen moottorikelkoilla. Vaaran laelta avautuvat upeat näköalat ympäröivään talviseen erämaahan.
Venäjän raja on vain muutaman kilometrin päässä ja voimme nähdä rajavyöhykkeen ja sen takaiset suuret erämaa-alueet. Safarin aikana nautimme keittolounaan. Kokonaismatka n.100
km, safari on vaativa. Ohjelman kesto on noin 6 tuntia.


SAFARILTA SAUNALLE
Moottorikelkalla perinteiselle suomalaiselle saunalle Leppoisaa moottorikelkkailua keskellä lumisia maisemia. Talven tuulet ja tuiskut saattelevat matkaajia kohti saunan rentouttavia lämpöjä. Perinteikkäät saunat ovat oivallisia paikkoja safarin jälkilöylyille. Testaa rohkeutesi myös arktisissa avannoissamme ja pulahda lämminvesialtaassa! Katso saunojen kuvaukset lisäohjelmista. Moottorikelkkailun kesto on noin 2 tuntia ja ajomatka noin 25 km. Lämmin sauna kruunaa päivän!

REVONTULTEN MAA
Moottorikelkkasafari öisessä taikametsässä. Pimeän laskeuduttua kelkkajono katoaa valonauhana hiljaiseen huurremetsään. Yön hetkinä voimme nähdä revontulten leikkiä taivaan kannella… Matkan aikana nautimme herkullisen illallisen kodassa nuotion loisteessa. Ajomatka noin 40 km, ohjelman kesto on noin 4 tuntia.

OLYMPIALAISET
Leppoisaa kisailua kuusien katveessa Kisailemme neljässä hauskassa erämaassa liikkumiseen liittyvässä lajissa Rukajärvellä. Kilpailun tuoksinassa nautimme pullakahvit ja ohjelman päätyttyä jaamme palkinnot voittajajoukkueelle! Kisalajeina voi olla esimerkiksi: potkukelkkakiihdytys, kirveenheitto, tandemhiihto, lumikenkäviesti, nuotion sytytys, tiimipilkintä tai vaikkapa jousiammunta. Ohjelman kesto on noin 2 tuntia.

RUKA EXPRESS
Moottorikelkkasafari ja yö iglukylässä! Kahden päivän kelkkasafari keskellä upeita talvisia maisemia, jonka aikana valloitamme tunturimaisemien huippuja ja ylitämme kymmenkilometrisiä jääjärviä. Illan hämärtyessä suuntaamme iglukylään, jossa yöpyminen makuupusseissa kahden hengen igluissa lumen kuorruttamien kynttiläkuusien katveessa. Ohjelma sisältää illallisen ja aamiaisen. Safarin ajomatka noin 190 km.

POROMIEHEN ELÄMÄÄ
Retkemme kokonaismatka moottorikelkoilla on noin 30 kilometriä ja vierailemme sen aikana porotilalla. Tutustumme porotilan elämään poroisännän johdolla.
Hän esittelee porotokkaansa ja kertoo mielellään porojen elämästä. Pääsemme ruokkimaan eläimiä ja ajamaan kierroksen poron vetämässä reessä.
Poron palauttaneet saavat poroajodiplomin ja pullakahvit kodassa tai pirtissä. Ohjelman kesto on noin 3 tuntia.

HUSKYT & MOOTTORIKELKKA
Vauhdikasta koiravaljakkoajelua ja moottorikelkkailua Matkaamme moottorikelkoilla vaihtelevissa maastoissa koirien luo. Tutustumme seurallisiin huskyihin ja koirien ohjaajat kertovat niiden arkipäivästä. Ajo-ohjeiden jälkeen ajamme koiravaljakolla 5 kilometrin mittaisen matkan talvisessa luonnossa (2 henkilöä / reki) ja nautimme nokipannukahvit kodassa. Huskyajelun jälkeen ajamme kelkoilla takaisin Rukalle. Ajomatka kelkoilla on noin 45 kilometriä ohjelman keston ollessa noin 4 tuntia.

OFF ROAD kesäohjelma
Off Road elämysautot ovat 2 henkilön menopelejä, joilla voit viilettää pitkin teitä tai suunnata jopa metsäpoluille. Testaamme ajo taitojamme Iisakki Villagen taitoradalla ja käymme ajelemassa elämysautoillamme Rukan maisemissa. Ohjelman aikana nautimme nuotiokahvit kodassamme. Elämysautolla ajamista varten tarvitset B-ajokortin.
Ohjelman kesto noin 2 tuntia.

lapland pro


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA